Waar is toch die speen ? Wij maken handgemaakte speenkoorden .Zo is u kindje de speen niet meer kwijt. Speenkoorden zijn te verkrijgen met of zonder naam. De speen is eenvoudig vast te maken aan het lusje.

Matrialen                                                                                                                                             Houten kralen * omgehaakte kralen * siliconen kralen * letterkralen van hout of van siliconen* speenclip van hout of metaal . Siliconen kralen en siliconen letters zijn niet giftig *BPA vrij * kwikvrij * loodvrij * ftalaten vrij * cadmium vrij.

Van deze materialen maken we ook bijtringen en bijt-voedingskettingen Een bijtring is erg fijn voor als u kindje tandjes krijgt. Een bijt-voedingsketting is handig als u uw kindje voeding geeft, dan word uw kindje afgeleid door de ketting . 

Veiligheidswaarschuwingen voor het gebruik van een speenkoord of bijtring

Controleer het speenkoord of de bijtring regelmatig. Gebruik het speenkoord of de bijtring niet meer bij de eerste tekenen van slijtage of beschadiging. Gebruik het speenkoord of de bijtring altijd onder toezicht van een volwassene. Gebruik het  speenkoord of de bijtring niet in bed of wiegje.

Hoe maak ik mijn producten schoon?

De producten die volledig van siliconen zijn gemaakt kun je met water en zeep schoonmaken (ze mogen ook in de vaatwasser, je kunt ze in de koelkast liggen voor extra verlichting bij het pijnlijke tandvlees . Heb je een combinatie met houten kralen, dan kun je dit het beste met een vochtige doek schoonmaken. In verband met het werken van het hout, deze vooral niet onder water houden.
 

Geef je een Speenkoord, Bijtring of bijt-voedingsketting kado .

Wij pakken ieder speenkoord, bijtring of bijt-voedingsketting mooi in een Organza kadozakje, zodat het een verrassing is om te krijgen. Wil je dat we het als kado direct naar de ontvanger sturen? In het opmerkingenveld onder de in te vullen adresgegevens kan je een korte boodschap achterlaten, welke wij dan op een kaartje mee sturen. De ontvanger zal zeker verrast zijn!

 

Haakspulletjesenmeer service

 

  • Hele goede kwaliteit.
  • Met zorg uitgezochte betaalbare haakspulletjesenmeer.
  • Levertijd 2 werkdagen.
  • Veilig betalen
  • 14 dagen retourgarantie 
  • Verzendkosten Nederland v.a 2,95
© 2016 - 2021 haakspulletjesenmeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel