Waar is toch die speen ? Wij maken handgemaakte speenkoorden. Zo is u kindje de speen niet meer kwijt. Speenkoorden zijn te verkrijgen met of zonder naam. De speen is eenvoudig vast te maken aan het lusje. Het speenkoord is 22 cm dat is de veilige norm.

Matrialen                                                                                                                                            Houten kralen, omhaakte kralen, siliconen kralen, letterkralen van hout of van siliconen,  speenclip van hout of metaal . Siliconen kralen en siliconen letters zijn  BPA vrij, kwikvrij, loodvrij, ftalaten vrij, cadmium vrij.

Van deze materialen maken we ook sleutelhangers ,bijtringen en bijt-voedingskettingen, Een bijtring is erg fijn voor als u kindje tandjes krijgt. Een bijt-voedingsketting is handig als u uw kindje voeding geeft, dan word uw kindje afgeleid door de ketting . 

Veiligheidswaarschuwingen voor het gebruik van een speenkoord of bijtring

Onze producten zijn getest en gecertificeerd naar de Europese richtlijnen en de Nederlandse warenwet. Onze fopspeenkoorden en bijtringen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen  NEN 12586. Elk product wordt handmatig  getest en nagemeten voordat het verzonden wordt.
Controleer het speenkoord of de bijtring regelmatig. Gebruik het speenkoord of de bijtring niet meer bij de eerste tekenen van slijtage of beschadiging. Gebruik het speenkoord of de bijtring altijd onder toezicht van een volwassene. Gebruik het  speenkoord of de bijtring niet in bed.

 

Hoe maak ik mijn producten schoon?

De producten die volledig van siliconen zijn gemaakt kun je met water en zeep schoonmaken (ze mogen ook in de vaatwasser, je kunt ze in de koelkast liggen voor extra verlichting bij het pijnlijke tandvlees . Heb je een combinatie met houten kralen, dan kun je dit het beste met een vochtige doek schoonmaken. In verband met het werken van het hout, deze vooral niet onder water houden.
 

Geef je een Speenkoord, Bijtring of bijt-voedingsketting kado .

Wij pakken ieder speenkoord, bijtring of bijt-voedingsketting mooi in een Organza kadozakje, zodat het een verrassing is om te krijgen. Wil je dat we het als kado direct naar de ontvanger sturen? In het opmerkingenveld onder de in te vullen adresgegevens kan je een korte boodschap achterlaten, welke wij dan op een kaartje mee sturen. De ontvanger zal zeker verrast zijn!

 

Service Haakspulletjesenmeer

 

 

  • Met zorg uitgezochte betaalbare haakspulletjes.
  • Goede kwaliteit.
  • Levertijd 2 werkdagen.
  • Veilig betalen.
  • 14 dagen retourgarantie 
  • Verzendkosten Nederland v.a 2,95
  • België minimum bestellingen v.a 15,00 !
© 2016 - 2022 haakspulletjesenmeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel